Deelnemersregistratie

Ga je met Odette Organiseert  in zee, dan kun je bovendien gebruik maken van een slim en innovatief registratiesysteem. Met dit systeem ontwerpt zij voor haar opdrachtgevers het ideale registratietraject in de huisstijl van de bijeenkomst. Dit registratiesysteem is in te zetten in iedere gewenste taal. 

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden. De onderdelen zijn zowel afzonderlijk als in combinatie in te zetten. Het grote voordeel is dat alle onderdelen aan elkaar gekoppeld zijn met een centraal systeem. Daardoor raak je nooit gegevens kwijt van klanten of leads.

Marketing per mail

Odette Organiseert ontwerpt de "Save the date" en de uitnodigingsmail in de huisstijl van de bijeenkomst. Met e-mailtracking verlies je potentiële deelnemers niet uit het oog. 

Website op maat voor elke bijeenkomst

Met dit slimme systeem faciliteert Odette de landingspagina waar je de bezoekers naar kunt verwijzen. Daarop staat informatie over programma, sprekers, locatie en registratie.

Event App

Wil je jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Odette Organiseert regelt een Event App voor je. Met deze App betrek je je deelnemers nog meer bij je bijeenkomst. 

Aanmeldingsformulier handig gekoppeld

Aan de landingspagina is een online aanmeldingsformulier gekoppeld. Met dit beveiligde en eenvoudige aanmeldingsformulier verzamelt het systeem:

Verder is een mogelijkheid van dit geautomatiseerde systeem:

Er zitten nog drie grote voordelen aan dit systeem:

Abstracthandling en reviewing mogelijk

Voor congressen met een wetenschappelijk karakter coördineert Odette de abstracthandling, reviewing procedure en de posterpresentaties.

Slim netwerken 

In het systeem zit een online agenda. Daarin plannen deelnemers of exposanten 1-op-1-ontmoetingen met een op interesse gebaseerde matchmaking. In dit proces zijn de gegevens van beide partijen onzichtbaar en dat is prettig vanuit de wet AVG. Wél kunnen zij een afspraak maken tijdens de dag voor een lekkere kop koffie en een goed netwerkgesprek.

Badges in de huisstijl

Odette Organiseert produceert badges in uw huisstijl. De gegevens van de deelnemers haalt zij in een handomdraai uit haar slimme systeem. Indien gewenst regelt zij scanners & printers voor onsite badge printing.

Evaluatie via het slimme systeem

Verzamel inzichtelijke feedback om jouw deelnemers te begrijpen. Odette Organiseert ontwerpt de deelnemersenquête en verstuurt die na afloop. Zij presenteert de resultaten in een overzichtelijk rapport.  

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact met Odette op voor een telefonische intake of voor het plannen van een persoonlijke ontmoeting.

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | Lees hier onze Privacyverklaring