Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2020 geannuleerd vanwege coronavirus. Nieuwe datum: 15 april 2021

Project Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 'Geneesmiddelen in de praktijk'
Opdrachtgever ZonMw
Locatie Beurs van Berlage, Amsterdam
Deelnemers 750
Start Datum 09 04 2020
Eind Datum 09 04 2020

Helaas is het onvermijdelijke besluit genomen om het GGG-congres van donderdag 9 april te annuleren vanwege de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus.

De sprekers, sessievoorzitters en deelnemers die elkaar jaarlijks tijdens het GGG-congres ontmoeten komen uit het brede veld van de gezondheidszorg. Gezien de huidige buitengewone situatie rondom het coronavirus is het een te groot risico om deze groep zorgprofessionals samen te brengen. De essentiële rol die de deelnemers en sprekers vervullen in de gezondheidszorg en bij de behandeling van kwetsbare patiënten(groepen) moet zo veilig mogelijk kunnen continueren. Dit wil de organisatie niet in gevaar brengen. 

Nieuwe datum voor in de agenda
Er is direct ook nagedacht over een nieuwe datum en deze is vastgesteld op: donderdag 15 april 2021 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Lees meer...

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact met Odette op voor een telefonische intake of voor het plannen van een persoonlijke ontmoeting.

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring