Omdenken vanwege COVID-19 - voor online succes

Met de lockdown werd veel werk vooruitgeschoven. Odette is met haar klanten gaan omdenken naar een online variant. Zo heeft zij de transitie gemaakt naar online. Nu stemt zij de content nog meer af op de online deelnemer. Dat houdt in dat ze nog steeds een totaalconcept biedt voor congressen. Nieuw is dat ze samenwerkt met allerlei partijen: technische leveranciers en moderatoren. Je kunt nu kiezen voor een:

Op deze pagina zie je alle diensten rondom een fysiek event. Deze diensten zijn uitgebreid, onder andere met online platforms. Want voor elke succesvolle online bijeenkomst heb je het juiste platform nodig. Is het meerdaags, werk je met live key-notes of met break-outrooms? Daar hangt je keuze vanaf en Odette adviseert je graag. Neem gerust contact op met Odette.

Deelnemersregistratie

Ga je met Odette Organiseert in zee, dan kun je bovendien gebruik maken van een slim en innovatief deelnemersregistratiesysteem. Het ideale registratietraject in de huisstijl van jouw bijeenkomst, hoe professioneel is dat!?

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden. De onderdelen zijn zowel afzonderlijk als in combinatie in te zetten en in iedere gewenste taal in te stellen. Het grote voordeel is dat de onderdelen aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  

Promotie en communicatie

Odette Organiseert verstuurt de "save the date" en de uitnodigingsmail. Door middel van e-mailtracking verliezen we de potentiële deelnemer niet uit het oog. 

Website op maat 

Odette Organiseert ontwerpt een complete eigentijdse website in de huisstijl van jouw bijeenkomst met informatie over het programma, cv's/foto's van sprekers, routebeschrijving, sponsorlogo's en aanmelden. 

De website wordt op elke device (smartphone, tablet, desktop) perfect getoond. 

Congres-app

Odette Organiseert coördineert de productie van een events-app en vult en activeert de tools. Bijvoorbeeld:

De congres-app komt beschikbaar in de Appstore én Google Play Store en opent zich ook via de browser als web-app.    

Aanmeldingsformulier

Het online aanmeldingsformulier maakt Odette Organiseert volledig op maat. Dit kan eenvoudig zijn of uitgebreid met sessie voorkeuren. Overige relevante opties, zijn:

Odette Organiseert voert het congressecretariaat en communiceert met sprekers en deelnemers.

Als opdrachtgever krijg je een 24/7 meekijkmogelijkheid met het registratieverloop. 

Abstracthandling en reviewing mogelijk

Voor congressen met een wetenschappelijk karakter coördineert Odette Organiseert de abstracthandling, reviewing procedure en de communicatie rondom oral- en posterpresentaties.

Slim netwerken 

In het systeem zit een online agenda. Daarin plannen deelnemers onderling of met exposanten 1-op-1-ontmoetingen met een op interesse gebaseerde matchmaking. In dit proces zijn de gegevens van beide partijen onzichtbaar en dat is prettig vanuit de wet AVG. Wél kunnen zij een afspraak maken tijdens de dag voor een lekkere kop koffie en een goed netwerkgesprek.

Badges of toegangsbewijzen

Odette Organiseert produceert de badges voor uitreiking bij de registratiebalie of voor printing onsite. 

Zijn er geen badges nodig? Dan ontvangen deelnemers een e-mail met hierin een unieke QR-code. Bij de entree wordt deze QR-code gescand door de hostesses. Zo houden we precies bij wie er binnen is.   

Financiële administratie en debiteurenbeheer

Tijdens de looptijd van de bijeenkomst beheert Odette Organiseert de debiteurenadministratie, dit houdt het volgende in:

Evaluatie via het slimme systeem

Odette Organiseert ontwerpt een online evaluatieformulier voor de deelnemersevaluatie na afloop. De resultaten worden in een overzichtelijk rapport gepresenteerd.

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact met Odette op voor een telefonische intake of voor het plannen van een persoonlijke ontmoeting.

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring