Hoe gaat Odette Organiseert te werk?

Odette Organiseert zet zich enorm in om een memorabele bijeenkomst te organiseren met aandacht voor alle details. Ze werkt met:

Al jaren organiseert Odette vanuit een uitgebreid netwerk

Odette werkte 10 jaar bij het congresbureau van de Universiteit Utrecht en sinds 2014 organiseert ze vanuit Odette Organiseert. Daardoor opereert ze vanuit een uitgebreid netwerk van specialisten en leveranciers in de congres- en evenementenindustrie.

Omdenken vanwege COVID-19 - voor online succes

Met de lockdown werd veel werk vooruitgeschoven. Odette is met haar klanten gaan omdenken naar een online variant. Zonder hen had ze dit nooit kunnen doen. Ze volgde daarvoor 2 trainingen: een Niveau 1 Event Design Certificate Program en een training Online & Hybride Eventmanagement. Met hulp van haar klanten en deze trainingen heeft zij de transitie gemaakt naar online. Nu stemt zij de content nog meer af op de online deelnemer.
Dat houdt in dat ze nog steeds een totaalconcept biedt voor congressen.

Odette was eerst alleen projectmanager maar nu is ze ook producer geworden van een event. Ze samenwerkt met allerlei partijen: technische leveranciers en ervaren moderatoren. Indien gewenst werkt zij met faciliteiten vanuit een vaste locatie of vanuit een (mobiele) studio. Daar doet zij dan de technische check en maakt ze de uitzending op locatie.
Je kunt kiezen voor drie typen events:

Hoe verdelen we de taken?

Ga je met Odette Organiseert in zee? Dan bepaal je zelf welke taken je uitbesteedt en welke taken je liever zelf doet.

Odette Organiseert verdeelt haar werkzaamheden in 7 delen. Hieronder zie je wat je allemaal kunt verwachten bij de organisatie van een congres en wat Odette voor je kan doen.

Programma

Projectmanagement

Deelnemersregistratie

Speciaal voor wetenschappers

Congressecretariaat

 Locatiemanagement

 On-site management

Na afloop

Je hebt de keuze uit drie verschillende opties, als je Odette Organiseert inschakelt:

Full Service

Odette regelt het congres van A tot Z.

Deelopdracht

Je besteedt een deel van de taken aan Odette Organiseert uit en houdt daarnaast een deel van de taken in eigen hand.

Interim/Inhuur

Odette Organiseert wordt ingehuurd als project manager; zelfstandig of als onderdeel van een team.

Opdrachtgevers

Odette heeft een bijzondere band en veel ervaring met opdrachten voor overheidsinstanties en grotere organisaties, stichtingen en verenigingen in:

Hieronder vind je organisaties waarvoor Odette Organiseert meerdere uiteenlopende bijeenkomsten organiseerde.Your Meeting Experts

Your Meeting Experts is een community van PCO's en meeting planners. De aangesloten experts zijn geselecteerd op basis van kennis & ervaring, werkwijze en kwaliteit. Zij inspireren elkaar en delen elkaars netwerk. 

Dit heeft grote voordelen voor onze opdrachtgevers. Binnen deze samenwerking schakelt Your Meeting Experts snel in geval van extra ondersteuning, ziekte of voor aanvullende vakkennis en expertise. We schakelen elkaar bijvoorbeeld ook in tijdens de voorbereiding of on-site. Op deze manier is de continuïteit van jouw opdracht gewaarborgd.

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring