Over Odette

5 mei 2014 was een belangrijke dag. Op deze bevrijdingsdag richtte Odette Jansen haar eigen conferentiebureau op: Odette Organiseert.

Al 25 jaar organiseert Odette nationale en internationale conferenties en events. Deze zijn een- of meerdaags en inmiddels zijn dit er honderden. Zij richt zich hierbij op het project- en onsite management. 

Opdrachtgevers complimenteren haar over de plezierige samenwerking, het oog voor details en het meedenken in creatieve oplossingen.   

Wie is Odette?

Odette combineert een wereldse instelling met een nuchtere mindset. Ze organiseerde conferenties in vele wereldsteden, is nieuwsgierig en bezoekt regelmatig vakbeurzen in binnen- en buitenland om bij te blijven. Waarin? In de trends en ontwikkelingen van de congresmarkt natuurlijk! 

Ze is een echt buitenmens en brengt haar vrije tijd het liefst zwemmend, wandelend of fietsend door. Ze is reislustig en gepassioneerd liefhebber van art noveau & art deco en architectuur.   

Met liefde woont ze in de parkrijke omgeving van Arnhem, startpunt van haar vele wandelingen en fietstochten. Daar vindt je haar ook regelmatig in het filmtheater waar ze graag een film kijkt.      

Odette speelt en kijkt graag tennis en was twee keer op Roland Garros, als toeschouwer ;-). Op vakantie in New York bij vrienden ging ze speciaal kijken bij het Arthur Ashe Stadium, hoofdstadion van de US Open en tevens grootste stadion in de wereld van het tennis. Gewoon voor dat gevoel daar. 

Hoe het ooit begon..

Ze is ooit gestart bij een marketingbureau, met een bachelordiploma marketing op zak. Daar bleek dat ze goed kon verbinden en organiseren. Voor een Amerikaanse associatie organiseerde ze internationale conferenties in vele wereldsteden binnen Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Sinds 1996 werkt Odette als PCO (Professional Conference Organiser). Met veel toewijding zette ze haar talenten in voor:

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact met Odette op voor een telefonische intake of voor het plannen van een online ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring