Over Odette

5 mei 2014 was een belangrijke dag. Op deze bevrijdingsdag richtte Odette Jansen haar eigen conferentiebureau op: Odette Organiseert.

Al 25 jaar organiseert Odette nationale en internationale conferenties en events. Deze zijn eendaags of meerdaags en inmiddels zijn dit er honderden. Zij richt zich hierbij op het project- en onsite management.  

Opdrachtgevers complimenteren haar over de plezierige samenwerking, het oog voor details en het denken in creatieve oplossingen.  

Wie is Odette?

Odette combineert een wereldse instelling met een nuchtere mindset. Ze organiseerde conferenties in vele wereldsteden, is nieuwsgierig en bezoekt vakbeurzen om bij te blijven. Waarin? In de ontwikkelingen van de eventwereld natuurlijk! 

Ze is een echt buitenmens en brengt haar vrije tijd het liefst zwemmend, wandelend of fietsend door.

Met liefde woont ze in de parkrijke omgeving van Arnhem, gelegen in haar geliefde provincie Gerlderland, en startpunt van haar vele wandelingen en fietstochten. Daar vindt je haar ook regelmatig in het filmtheater waar ze als vrijwilliger werkt.   

Odette speelt en kijkt graag tennis en was twee keer op Roland Garros, als toeschouwer ;-). Op vakantie in New York bij vrienden ging ze speciaal kijken bij het Arthur Ashe Stadium, hoofdstadion van de US Open en tevens grootste stadion in de wereld van het tennis. Gewoon voor dat gevoel daar. 

Hoe het ooit begon..

Ze is ooit gestart bij een marketingbureau, met een bachelordiploma marketing op zak. Daar bleek dat ze goed kon verbinden en organiseren. Voor een Amerikaanse vereniging organiseerde ze internationale conferenties in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Sinds 1996 werkt Odette als PCO (Professional Conference Organiser). Met veel toewijding zette ze haar talenten in voor:

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact met Odette op voor een telefonische intake of voor het plannen van een persoonlijke ontmoeting.

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | Lees hier onze Privacyverklaring