IGZ Patiëntveiligheidscongres

Project IGZ Patiëntveiligheidscongres 'Leren of straffen? Waar ligt de balans?
Opdrachtgever Inspectie voor de Gezondheidszorg
Locatie De Doelen, Rotterdam
Deelnemers 750
Start Datum 19 06 2014
Eind Datum 19 06 2014

IGZ organiseerde het jaarlijkse patiëntveiligheidscongres. Wat is patiëntveiligheid? Dat is het risico dat een patiënt onbedoeld schade oploopt in het zorgproces. Wat voor schade dan? Schade die niet het (logische) gevolg is van zijn ziekte. Of schade die niet het gevolg is van het vooraf bekende en goed afgewogen risico van een behandeling. 

Voor dit pittige onderwerp kwamen professionals uit de zorg- en welzijnssector op 19 juni naar de Doelen te Rotterdam. Daar was een plenair en parallel programma. Er waren onder andere 16 workshops, 21 rondetafelgesprekken en een informatiemarkt. Tijdens het congres reikte de IGZ de ZorgVeiligPrijs aan de organisatie die het beste idee lanceerde om gezondheidszorg veiliger te maken. De genomindeerden werden door filmpjes aan de deelnemers getoond.  

Al sinds 2003 was Odette betrokken bij de organisatie van dit congres. Destijds werkte ze als Professional Conference Organiser bij de Universiteit Utrecht.

In 2015 vroeg het IGZ haar om als Odette Organiseert de volgende werkzaamheden uit te voeren:

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring