Symposium 'Op de kaart gezet'

Project Symposium 'Op de kaart gezet'
Opdrachtgever Stichting Lof der Verpleegkunst
Locatie de Doelen, Rotterdam
Deelnemers 350
Start Datum 08 05 2019
Eind Datum 08 05 2019

Er is terecht veel aandacht voor het tekort aan verpleegkundigen, ongewenste uitstroom en de hoge werkdruk in de gezondheidszorg. Gelukkig gebeuren er ook dingen die positief zijn voor het verpleegkundige beroep. Die ontwikkelingen werden op 8 mei in de Doelen in Rotterdam gepresenteerd. Hoe ervaren mannen het vak? Hoe is het met de invloed op de besluitvorming bij politiek en werkgevers gesteld? Hoe houden 50+ verpleegkundigen hun werk aantrekkelijk en hoe blijven ze vitaal?

De middag zat vol met insprirende sprekers en fimpjes. Er was zelfs een prijs te winnen! De Stichting Lof der Verpleegkunst reikte namelijk een geldprijs uit aan de beste vlog, gemaakt door een verpleegkundige die bijdraagt aan het imago van het beroep.

Tot slot werd de verpleegkunde en de verpleegkunst gevierd met een optreden van Loes Luca.

Odette Organiseert was verantwoordelijk voor de deelnemersregistratie, partners en participanten registratie, informatiemarkt coördinatie en logistieke organisatie.

Bekjk hier de terugblik om de sfeer te proeven.

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring