online CMI symposium 2021

Project Online College van Medisch Immunologen symposium
Opdrachtgever College van Medisch Immunologen
Locatie Zoom
Deelnemers 85
Start Datum 08 06 2021
Eind Datum 08 06 2021

Met dit symposium werd een belangrijke brug geslagen tussen wetenschappelijk onderzoek, laboratoriumdiagnostiek en de klinische praktijk. Het evenement, dat online plaatsvond, bood een platform voor experts en professionals om diepgaande inzichten te delen over het cruciale onderwerp van vaccinatie.

Het jaar 2021 heeft de wereld ingrijpend veranderd door de COVID-19 pandemie, waardoor de urgentie van vaccinatie nog nooit zo hoog was. Het symposium richtte zich op dit essentiële aspect van de volksgezondheid. Vooraanstaande sprekers, allen experts binnen hun vakgebied, belichtten verschillende facetten van vaccinatie.

Natuurlijk was er uitgebreide aandacht voor vaccins ter preventie van COVID-19, maar het programma reikte verder. De ontwikkelingen op het gebied van tuberculose en mazelen werden toegelicht, en er werd dieper ingegaan op de complexe dilemma's rondom vaccinatie van immuun-gecompromitteerde individuen.

Het succes van dit symposium was mede te danken aan Odette Organiseert, die de transitie van een fysiek naar een online evenement vlekkeloos begeleidde. Ze coördineerde niet alleen de online productie en het draaiboek, maar beheerde ook de registratie en creëerde een unieke landingspagina, wat de toegankelijkheid en interactie van het symposium enorm verbeterde.
Deze samenwerking heeft gezorgd voor een informatief en inspirerend symposium dat de brug heeft geslagen tussen wetenschap en praktijk, en daarmee een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de wereld van de gezondheidszorg.

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring