Digital Annual Meeting NVVI 2020

Project Digital Annual Meeting NVVI
Opdrachtgever Dutch Society for Immunology (NVVI)
Locatie 100% online
Deelnemers 500
Start Datum 09 12 2020
Eind Datum 10 12 2020

De COVID-19 pandemie bracht onverwachte uitdagingen met zich mee, waardoor de Nederlandse Vereniging voor Immunologie (NVVI) zich genoodzaakt zag om hun jaarlijkse fysieke bijeenkomst in Noordwijkerhout af te gelasten. In een wereld die gedwongen werd tot afstand houden, voelde het als een gemis om niet fysiek bij elkaar te kunnen komen. Maar de NVVI zou de NVVI niet zijn als ze niet snel en creatief een oplossing vonden om de traditie van een levendige en interactieve bijeenkomst voort te zetten. En zo ontstond de NVVI Digitale Jaarvergadering 2023.

Deze baanbrekende digitale bijeenkomst omarmde de nieuwe realiteit en bracht een netwerk van immunologen samen. Hier zijn enkele hoogtepunten van dit grensverleggende programma:

Inspirerende Keynote Sprekers: Ondanks de fysieke afstand werden deelnemers getrakteerd op boeiende key-note presentaties van vooraanstaande immunologen, die ons bijpraatten over de laatste ontwikkelingen in het veld.

Van Loghem-lezing: De erfenis van Professor Van Loghem werd geëerd door een speciale lezing die zijn nalatenschap en bijdrage aan de immunologie in Nederland belichtte.

Bright Sparks-sessie: Een platform voor opkomende talenten om hun onderzoek te presenteren en hun ideeën te delen.

Videopresentaties en E-postersessies: De NVVI Digitale Jaarvergadering bood deelnemers de mogelijkheid om honderden videopresentaties en e-posters te verkennen, wat resulteerde in een diepgaande kennisuitwisseling.

Live Q&A Sessies: Na afloop van de key-note sessies konden deelnemers direct in gesprek gaan met de sprekers tijdens live Q&A sessies, waardoor interactie en betrokkenheid werden bevorderd.

Dit unieke evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van Odette Organiseert, die het virtuele event platform leverde en verantwoordelijk was voor deelnemersregistratie, abstract handling, de event website en de coördinatie van de sponsor lounge. Als regisseur van deze 100% online tweedaagse bijeenkomst in het Engels, stond Odette Organiseert garant voor een naadloze en boeiende ervaring voor alle 500 deelnemers.

De NVVI Digitale Jaarvergadering 2023 heeft bewezen dat zelfs in uitdagende tijden, de immunologie-gemeenschap veerkrachtig is en in staat is om te evolueren. 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring