6th European Nursing Congress 2022

Project 6th European Nursing Congress
Opdrachtgever Your Meeting Experts
Locatie Een virtueel congres vanuit de studio in Amsterdam met lokale hubs
Deelnemers 970
Start Datum 04 10 2022
Eind Datum 07 10 2022

Verpleegkundigen als belangrijkste aanjagers van verandering

De pandemie van COVID-19 heeft de cruciale rol van verpleegkundigen onderstreept. En hoe het huidige tekort aan verpleegkundigen nu al dramatische gevolgen heeft voor de uitkomsten, bijvoorbeeld onbezette bedden op de Intensive Care.

Zelfs afgezien van COVID-19 wordt de gezondheidszorg over de hele wereld geconfronteerd met buitengewone uitdagingen als gevolg van demografische veranderingen, complexiteit van ziekten, toenemende ongelijkheid op gezondheidsgebied en hogere verwachtingen van patiënten. In plaats van gezondheid te definiëren als simpelweg de afwezigheid van ziekte, het nieuwe

De definitie van gezondheid erkent dat het vermogen om fysieke, mentale en sociale uitdagingen aan te passen en zelf te beheren, gezondheid veel beter definieert.

Dit veranderende paradigma heeft enorme gevolgen voor de organisatie van de zorg, de manier waarop we patiënten ondersteunen, wat de gewenste uitkomsten van zorg zijn en waar deze zorg moet worden verleend.

In heel Europa en de wereld zijn verpleegkundigen de belangrijkste motor achter deze verandering: wereldwijd hebben miljoenen verpleegkundigen invloed op het leven en de resultaten van de zorg voor hun patiënten. Waar verpleegsters ook werken, er is een transitie nodig in verpleegkundige zorg, onderwijs en onderzoek om gezondheidszorg te creëren die toekomstbestendig is.

In dit 4-daagse virtuele programma met local hubs/Watch Party's werden collega-verpleegkundigen, onderzoekers, beleidsmakers, patiënten, opvoeders, technici samengebracht om te bespreken hoe deze transities gemaakt kunnen worden aan de hand van voorbeelden uit onderzoek, innovatie & implementatie en onderwijs. Hoe kunnen ze echt de juiste zorg bieden, op de juiste plek met de beste uitkomsten?

Het programma van het 6de European Nursing Congress werd geïntegreerd in het ENC22 Virtuele Platform. De plenaire sessies werden vanuit een studio in Amsterdam gestreamd. 
Het programma bestond uit:

Odette Organiseert trad, namens Your Meeting Experts, op als logistiek adviseur en begeleide de transistie van een fysiek congres naar een online variant. 

De verantwoordelijkheden waren:

Voertaal was Engels.

Lees hier meer over het European Nursing Congress.

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring