Let USH Talk #1

Project Let USH Talk #1 - De diagnose, het begin van het leven met Ushersyndroom
Opdrachtgever Stichting Ushersyndroom
Locatie Online (vanuit Studio in Arnhem)
Deelnemers 68
Start Datum 15 10 2022
Eind Datum 15 10 2022

Stichting Ushersyndroom maakt met LetUshTalk dit seizoen vier inclusieve talkshows: online events te volgen voor iedereen die slechtziend, blind of slechthorend is. Een bijzondere productie waarbij Odette Organiseert verantwoordelijk is voor het aanmeldtraject.

Op zaterdagochtend 15 oktober presenteerde Stichting Ushersyndroom de eerste editie van ‘Let USH Talk'. 

Een programma dat informeert en mensen samenbrengt voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

In de eerste editie schoven Ronald Pennings en Suzanne Yzer van het Radboudumc, Jorden Leuverman (heeft het Ushersyndroom) en een vader van een kind met het Ushersyndroom aan.

Mensen met het Ushersyndroom en hun naasten konden meepraten tijdens het interactieve deel van het programma, gewoon vanuit hun eigen woonkamer. Het event werd voorzien van live ondertiteling & een gebarentolk.

Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind.

Lees hier meer over Stichting Ushersyndroom en bekijk de aftermovie.

 

Contact

Op basis van jouw wensen maakt Odette Organiseert een passende offerte. Neem gerust contact op voor een telefonische intake of voor het plannen van een ontmoeting. 

Odette Organiseert KvK nummer 60569107 | BTW ID NL001865590B75 | Lees hier onze Privacyverklaring